Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

26a edició del programa Voluntariat per la Llengua a Vilafranca

El Voluntariat per la Llengua posa en marxa oficialment la seva 26a edició a Vilafranca amb una trobada de les parelles lingüístiques.

El pati del Vinseum va acollir aquest dimecres la trobada de parelles lingüístiques que dona inici oficialment al programa de Voluntariat per la Llengua promogut pel Consorci per a la Normalització Lingüística i el Servei de Català. A Vilafranca, el programa viu ja la seva 26a edició.

L’objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la. A més vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.

La Teresa i la Marta es van conèixer durant la trobada d’aquest dimecres i formen una de les parelles lingüístiques.

Les trobades de les parelles lingüístiques consisteixen a dedicar una hora a la setmana a conversar en català, a l’hora i en el lloc que els participants convenen, durant deu setmanes.

El VxL també ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país de cada una de les persones que formen la parella i de compartir els costums de les persones que han vingut a viure a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: