Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentació de les parelles lingüístiques obre un nou curs del Voluntariat per la Llengua

Divendres a la tarda es va fer a L’Agrícol l’acte amb que es donava la benvinguda als voluntaris i aprenents que iniciaven o bé continuaven la participació en el programa de Voluntaris per la Llengua.

En aquest acte es donaven les orientacions per al bon funcionament de les parelles lingüístiques, es lliurava el material de suport i es donava informació de les activitats que es duran a terme per reforçar les trobades de les parelles.

La dinamitzadora del programa del Voluntariat per la Llengua, Gemma Garcia, explicava que es manté un bon nombre de participants, i que en aquest inici de curs es comptava amb unes 50 parelles.

El programa del Voluntariat per la Llengua compta també amb entitats i comerços que col·laboren i acullen aquestes persones que volen practicar i millorar el seu català.

En l’acte que es va fer divendres hi va participar també el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, que va recordar que havia participat també com a voluntari en el programa i valorava molt positivament els resultats que s’obtenen amb les parelles lingüístiques.

Aquesta primera trobada es converteix també cada any en un espai que permet la relació i la interacció entre voluntaris i aprenents perquè comparteixin les experiències del Voluntariat per la Llengua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: