Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AVV Poble Nou s’ha bolcat amb La Marató de TV3 amb una matinal d’activitats

El parc del Tívoli va ser l’escenari d’aquesta matinal d’activitats organitzada diumenge per l’Associació de Veïns del Poble Nou.

A iniciativa de la monitora Meri Fernández, l’Associació va organitzar una sèrie de tallers oberts a tothom amb la finalitat de recollir diners per La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties infeccioses. Fernández explicava que la idea és donar continuïtat a la iniciativa.

Per la seva part, des de l’associació de veïns, Josep M. Tubella i Josep M. Fornos explicaven que la junta tenia ganes d’organitzar noves activitats i que de seguida van entomar la proposta de la Meri Fernández amb una bona resposta per part de totes les persones vinculades a l’entitat.

Durant la matinal hi va haver ball, gimnàstica de manteniment, zumba, taitxí, bitlles catalanes, pintura i dibuix, ganxet i fins i tot taller d’idiomes en francès, anglès i alemany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: