Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca rep una col·lecció de postals dels artistes de Firart

L’Ajuntament de Vilafranca rep una col·lecció de postals dels artistes de Firart

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, va rebre aquest dimarts de mans dels organitzadors de Firart, una col·lecció de les postals realitzades pels artistes del Firart i que es van exposar als comerços

Una de les novetats de la trentena edició del Firart va ser la campanya promocional que els organitzadors del Firart van idear per tal d’escalfar motors i anar caldejant l’ambient artístic de la vila fins a la Festa Major. L’objectiu era que el Firart es comencés a viure un mes abans. Per això van organitzar, conjuntament amb l’Associació de Comerciants Centre Vila, una campanya que va consistir en l’exposició durant tot el mes d’agost als aparadors d’establiments de la vila d’una obra original de mida postal de cadascun dels artistes que van participar a l’edició de Firart d’enguany.
Aquelles obres, cedides desinteressadament pels seus autors, es van convertir en els cartells anunciadors de la trentena edició del Firart i convidaven la gent a celebrar-ho participant en el sorteig d’una obra a escollir d’entre les prop de mil que es posaven a la venda a la capella de Sant Joan per la Festa Major.
La col·lecció de postals ha estat cedida a l’Ajuntament per tal que, emmarcades totes juntes com si es tractés d’un mural, les integri al patrimoni artístic vilafranquí en record de dita efemèride.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: