Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El granadenc Xavier Peñalver, és campió de Catalunya de caminades de resistència

El granadenc Xavier Peñalver, és campió de Catalunya de caminades de resistència

El granadenc Xavier Peñalver ‘Finidi’ s’ha proclamat aquest diumenge a Gavà campió de Catalunya de caminades de resistència, títol que comparteix ex aequo amb cinc caminadors més.

Tots ells han estat els únics capaços de completar dins el temps reglamentari les 21 proves d’entre 46 i 87 quilòmetres de què consta el Circuit Català de Caminades de Resistència 2017, que va començar el 5 de març amb la Marxa del Setge de Cardona i que ha finalitzat aquest diumenge amb la Marxa del Garraf.

És el primer títol de Peñalver, del Centre Excursionista del Penedès, que va tenir els principals obstacles en el primer tram del campionat, a l’Almogàver de Prades va estar a deu minuts d’arribar a meta fora de temps i a la Marxa del Cap de Creus on va haver de dedicar 23 de les 24 hores reglamentàries per completar el recorregut.

Per altra banda, el campionat també premia a aquells caminadors capaços de realitzar el 75% de les proves del calendari. N’hi ha hagut quinze i entre ells hi ha el també granadenc Jordi Escofet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: