Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Freixenet es queda al Penedès

El Consell d’Administració de Freixenet ha decidit finalment mantenir la seu social de la companyia de cava a Sant Sadurní, a l’entendre que s’ha recuperat l’”ordre constitucional” a Catalunya.

El consell d’administració de la companyia es va reunir aquest dimarts durant més de quatre hores. Finalment va optar per mantenir la seu a la Capital del Cava i no traslladar-la fora perquè considera que s’ha calmat el clima d’inseguretat jurídica després del cessament de l’executiu  català i la convocatòria d’eleccions autonòmiques.

Un comunicat de l’empresa “constata el canvi que s’ha produït en els darrers dies de la situació política i jurídica a Catalunya en el sentit de l’afirmació de l’ordre constitucional i estatutari democràtic, la necessitat de recuperar la dinàmica econòmica positiva que s’ha posat en qüestió de forma greu en els últims dos mesos, i que la recuperació de la normalitat econòmica a Catalunya i a Espanya aconsella en aquest moment i en aquestes noves circumstàncies no procedir al canvi de seu social, com correspon a una empresa catalana i, per tant, espanyola com Freixenet”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: