Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agraïment a empreses i entitats que han col·laborat en els pitjors moments de la pandèmia

L’Ajuntament de Vilafranca mostra el seu agraïment a empreses i entitats que han col·laborat desinteressadament en els pitjors moments de la pandèmia de coronavirus.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, han visitat aquest dimecres al matí les instal·lacions de dues de la setantena d’empreses que han col·laborat desinteressadament en els pitjors moments de la pandèmia de coronavirus. Ho han fet per mostrar l’agraïment de l’Ajuntament de Vilafranca a un gest que va donar oxigen durant les setmanes més dures de l’emergència sanitària.

La visita ha començat al concessionari Nikko Center, que va cedir dues furgonetes per al repartiment d’àpats a les persones més vulnerables.
L’administrador del concessionari Nissan, Joan Nicolàs, ho explicava.

Després, l’alcalde i el regidor han visitat el restaurant Casanova de La Bleda. Des de la finca de Cal Tòfol i a través de l’organització fundada i presidida pel xef Andrés Torres, Global Humanitària, es va posar en marxa una xarxa de cosidores voluntàries van fer unes 5.000 bates per al personal sanitari.

A més, els treballadors del restaurant han elaborat uns 12.000 àpats per a les persones més vulnerables. Una tasca que continuen fent aquests dies.

L’Ajuntament de Vilafranca té previst fer més endavant un acte públic d’agraïment a totes aquelles empreses i persones que han treballat per minimitzar els efectes de la pandèmia de coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: