Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arxiu Comarcal fa una crida a la participació per recollir material relacionat amb l’1-O

Totes les persones que tinguin fotos, vídeos i altre material com cartells o fulletons es poden posar en contacte amb l’Arxiu Comarcal .

Amb motiu de l’excepcionalitat dels fets que han succeït aquest diumenge 1 d’octubre tan al Penedès com a la resta de Catalunya, i amb l’objectiu de preservar la memòria col·lectiva, l’Arxiu Comarcal fa una crida a la participació ciutadana, així com també d’entitats, partits polítics, associacions veïnals i institucions, per recollir i conservar tot el material que serveixi de testimoni del viscut tots aquests dies als diferents municipis de l’Alt Penedès, especialment el diumenge dia 1 però també dels dies previs.

Totes les persones que tinguin fotos, vídeos i altre material com cartells o fulletons es poden posar en contacte amb l’Arxiu Comarcal a o a l’Arxiu Comarcal de dilluns a dijous en horari de 08:30 a 18:30 i divendres de 08:30-14:00.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: