Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca va muntar 3 autocars per participar a la manifestació dissabte a Barcelona

L’ANC Vilafranca organitzava autocars per anar a la manifestació de Barcelona d’aquest dissabte en defensa dels drets i les llibertats i per exigir l’alliberament de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart

L’anunci es va fer dos  dies abans i en molt poc temps es van omplir tres autocars que sortien dissabte a les tres de la tarda de l’estació d’autobusos.

 

Des de l’ANC de Vilafranca el seu secretari, Àlvar Mascaró, destaca que la ciutadania està molt mobilitzada i que desprès del que van sentir el dissabte al matí, amb l’anuncia del president del govern espanyol de l’aplicació del 155 els ànims i les sensacions eren de ràbia.

La gent que va omplir els autocars anava inicialment a demanar la llibertat dels dos Jordis, però amb l’anunci del govern espanyol, la manifestació va agafar un doble significat.

La manifestació la convocava la Taula per la Democràcia, formada per més d’un centenar d’entitats, per exigir l’alliberament dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

La marxa arrencava a les cinc de la tarda a Barcelona, a la confluència del Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó. A les tres de la tarda del dissabte sortien des de l’estació d’autobusos de Vilafranca els tres autocars muntats per l’ANC amb prop de 180 persones, que s’havien de sumar també a les que s’hi desplaçaven en tren o en vehicles particulars.

 

 

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: