Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Curs de Formador en Cava suma aquest any 41 professionals

El Curs de Formador en Cava suma aquest any 41 professionals

Creats fa 7 anys per l’Institut del Cava i patrocinats pel Consell Regulador del Cava, aprofundeixen en el coneixement d’aquests grans vins escumosos, combinant seminaris tècnics amb visites a cellers

Amb una demanda creixent, aquests cursos han anat guanyant prestigi dins del sector. Aquest 2017, donat l’èxit de la convocatòria i l’alt nivell dels candidats, s’ha duplicat el nombre d’alumnes admesos, arribant a la xifra de 41 professionals, tots ells docents d’escoles d’hoteleria, professors i sommeliers amb destacades trajectòries en el sector.
Al llarg de tres dies, els participants han viatjat aquest passat mes de setembre a la Regió del Cava per descobrir els secrets del Cava seguint un intens programa formatiu, que ha inclòs visites a cellers de referència. A banda de les visites, el curs ha ofert seminaris impartits per ponents especialitzats en viticultura, microbiologia del Cava, enologia, sostenibilitat, biodinàmica, I+D+I, tast del Cava, servei i harmonies del Cava. En aquesta edició, també s’ha comptat amb la col·laboració especial de Carles Aymerich, sommelier del Celler de Can Roca durant set anys.
Aquesta iniciativa es consolida així com una de les formacions de referència a nivell estatal, permetent ampliar els coneixements als nous ambaixadors del Cava, de manera que els puguin aplicar a la seva vida professional. Fins al moment, ja s’han diplomat 86 professionals. Com a resultat, més de 4.000 alumnes d’escoles d’Hoteleria i professionals de tota Espanya, coordinats per l’Institut del Cava, estan rebent formació específica i de qualitat sobre Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: