Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola Arsenal presenta els seus ReCursos d’estiu per explorar diverses especialitats

L’Escola Arsenal presenta els seus ReCursos d’estiu per explorar diverses especialitats

Els cursos es duran a terme durant el mes de juny, al mateix centre

L’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca, com a centre compromès amb l’educació artística i creativa, anuncia una sèrie de cursos monogràfics d’estiu, anomenats ReCursos d’estiu que ofereixen una oportunitat única per explorar i aprendre de professionals en diversos àmbits.

Aquest estiu, els amants de l’art i el disseny tenen l’oportunitat de participar en una varietat de cursos emocionants a l’Escola Arsenal. Des de l’art en vidre bufat fins al perfeccionament en el torn de terrisseria, passant per la fotografia analògica en blanc i negre, l’animació stop-motion i el disseny de packaging, hi ha una opció per a cada persona interessada en explorar noves habilitats artístiques i expressar la seva creativitat.

Amb un enfocament pràctic i l’orientació directa de professionals experimentats, els participants tindran l’oportunitat de submergir-se en el món de la fotografia, l’animació, el disseny i l’artesania, aprofundint en tècniques antigues i modernes mentre desenvolupen les seves pròpies habilitats i talents.

Els cursos es duran a terme durant el mes de juny, al mateix centre. Per a més informació sobre els cursos i per inscriure’s, es pot visitar el web de l’escola www.arsenal.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: