Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VINSEUM celebra quinze anys difonent la cultura del vi als cursos Els Juliols de la UB

Es faran del 3 al 7 de juliol i s’adrecen a persones interessades en el món del vi sense formació específica, a professionals o a estudiants

Aquest setmana s’ha presentat a Vinseum els nous cursos Els Juliols a la UB que compleixen 15 anys difonent la cultura del vi. Enguany es realitzaran del 3 al 7 de juliol sota el títol ‘Del vi que humanitza’, que volen posar el focus en els canvis viscuts el en món del vi. Joan Cuscó i Clarasó és coordinador del curs.

La regidora Meritxell Montserrat ha volgut emmarcar el Curs dels Juliols en la Càtedra UB Llorens i Barba Ciutat de Vilafranca, que té per objectiu principal promoure tot un conjunt dʼactivitats de docència, recerca, formació, informació i documentació en lʼàmbit de la filosofia i el pensament.
En el curs es coneixeran petits i nous projectes sorgits fa pocs anys, també els vins naturals que s’estan elaborant a casa nostra, presentarà petites fires com Riudevins o el Microvi, però també mostrarà la relació del paisatge amb els vins, o abordarà projectes con els vivers de celleristes.

El curs s’adreça a persones interessades en el món del vi sense formació específica, a professionals o a estudiants. Les classes seran en horari de tarda, amb dues sessions per dia on es combinarà, com sempre, classes teòriques, pràctiques i visites al territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: