Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal s’adhereix a la convocatòria d’aturada de país d’aquest dimarts

El Consell Comarcal també ha participat en la concentració de rebuig als actes de violència de diumenge 1 d’octubre.

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el passat 1 d’octubre a Catalunya, el Consell Comarcal s’adhereix a la convocatòria d’aturada de País convocada per a aquest dimarts 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.
L’adhesió a l’Aturada de País prevista per 3 d’octubre comporta que el Consell Comarcal suspèn totalment la seva activitat institucional i també la prestació de tots els serveis. Únicament garantirà el funcionament del Servei d’Atenció Domiciliària, les urgències en casos d’infància en risc i el transport escolar.
El Consell Comarcal rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes i manifesta el seu compromís ferm en la defensa del drets civils i polítics, i també del model de convivència de la societat catalana. Així mateix, expressa la seva voluntat de continuar defensant fermament el dret a decidir i dona ple suport al President i el Govern de la Generalitat en seguir defensant la voluntat del poble català.
La Taula per la Democràcia és un organisme creat per un grup d’entitats i associacions cíviques de la societat catalana. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració que s’està produint els darrers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: