Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se celebra una jornada de treball intern per al personal de les llars d’infants

Coincidint amb l’inici del curs escolar, dissabte passat l’Escorxador acollia una jornada de treball intern per a l’equip de les llars municipals d’infants.

La idea era crear un punt de trobada per al personal de les diferents llars amb l’objectiu de que es coneguin i comparteixin espais. Un equip educatiu que compta amb un total de 40 membres.

L’acte comptava amb la presència de la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, que remarcava que les 4 llars d’infants municipals són un referent per a la comarca i per a les escoles de primària i destacava que el treball en xarxa que s’està fent entre llars i educació primària està sent molt positiu.

A principis de setembre començava el curs 2017-2018 a les llars d’infants, un curs que segons explicava la Xell Montserrat s’ha iniciat amb normalitat però com és habitual, es tracta d’un moment difícil per als més petits, les seves famílies i també per a les educadores.

Les llars municipals van iniciar el curs el passat dia 6 amb un 100% de les places cobertes. En aquests moments, l’oferta de titularitat pública representa un 65% del total de l’oferta d’aquesta etapa educativa a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: