Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santi Vila diu que l’economia no s’ha vist afectada per el procés i referma l’aposta per l’1 O

En un acte organitzat per la FEGP conjuntament amb el PdCAT, el Conseller d’empresa i coneixement, Santi Vila, ha parlat sobre els dubtes incerteses per a les empreses en el moment polític actual.

Abans del dinar, el president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Martí Sistané, ha explicat que actualment hi ha molta desinformació, per un excés d’informacions. Per això consideren que era interessant poder conversar amb algú que pogués donar informació de primera mà i donant idea del que pot passar en un futur proper. Sistané recordava que des de la Federació sempre han estat a favor que es pugui decidir, i deixar després que siguin els polítics els que treballin i parlin per arribar acords.
Des del PeDCAT de Vilafranca, Pere Regull comentava que poder escoltar Santi Vila era molt interessant per el fet que és una persona molt racional que pot argumentar molt bé el moment en què es troba el país i les possibles sortides.
Regull apuntava també què, per desgràcia, en aquesta campanya de cara a l’1 d’octubre han faltat possibilitats de diàleg com aquest per poder escoltar de manera serena arguments a nivell empresarial i econòmic per poder decidir.
Finalment, el conseller Santi Vila ha comentat les bones dades des d’un punt de vista econòmic al llarg de tot el 2016 i els primers mesos de 2017. Unes dades que mostren que el procés polític no afecta la situació econòmica.
En relació al moment polític actual, Santi Vila centra la mirada primer en aquest diumenge, i després en la necessitat de continuar treballant amb la màxima normalitat. Recorda que és un procés polític complexa en què caldrà treballar per anar avançant.
En el dinar hi havia representats empresaris del Gran Penedès, però també els màxims responsables del PeDCAT a la comarca i la diputada sadurninenca Maria Rosell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: