Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix ja descansa a casa de l’administradora Maria Bassegoda

Desprès d’un llarg recorregut l’entrada del Sant a casa de l’administradora es va produir realment tard. Passaven pocs minuts de dos quarts de dotze de la nit.

A casa de l’administradora l’esperaven amics i familiars. Especialment emocionades estaven les amigues de sempre, amb les que cada any sopen el dia 31 per festa major, i que aquest any ho vivien de manera molt diferent i especial.

Els familiars i els amics més directes agafen consciència del que suposa ser administrador de la Festa Major. Això fa que valorin molt la feina que fan organitzant tota la festa.

Mica en mica tots els balls van anar arribant al carrer Torrelles de Foix, i quan Sant Fèlix va encarar el número 55, a casa de l’administradora Maria Bassegoda, els llums es van apagar, tots els balls es van posar a dansar i va esclatar un castell de focs, donant per acabada la tercera i darrera processó d’aquest any.

Moment de fortes emocions pels administradors, que es van fusionar en una abraçada, de la mateixa manera que ho havien fet dimarts en l’encesa de la Tronada. La temuda pluja havia estat superada.

Sant Fèlix viu tot l’any a casa dels administradors. Ara estarà al carrer Torrelles durant 2 mesos i mig i durant el mateix període conviurà amb la resta d’administradors fins que el 29 d’agost de l’any vinent surti d’aquest mateix lloc per passar només dues nits a la Basílica de Santa Maria.

Aquest any, com a novetat, l’acompanyament dels balls a la Casa de la Festa Major enlloc de fer-lo la banda de l’Escola de Música de Vilafranca, ho va fer la banda de Cardona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: