Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre ex-alcaldes socialistes del Penedès adrecen una carta oberta a Miquel Iceta

La carta la signen l’ex-alcalde de Vilanova, Sixte Moral, l’ex -alcalde de Sitges, Jordi Serra, l’ex-alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Àlex Jover i l’ex-alcalde de Sant Quintí, Ramon Creixell.

Han fet arribar als mitjans de comunicació una carta adreçada al Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

En primer lloc per recordar que no deixaran mai les seves conviccions socialistes malgrat que ja no estan a la primera línia política ni pertanyen ja al PSC.

Des de la seva posició sobiranista que els diferencia, professen consideració al PSC i molt respecte als seus alcaldes.

Per això, des de la consideració, el respecte i la ideologia que en bona part els és comuna, demanen a Iceta que el PSC no doni suport intel·lectual ni polític a la prohibició del referèndum de l’1 d’octubre, i a les restriccions de les llibertats públiques que comporta; que no involucri l’ideari socialista en la persecució policial i judicial de parlamentaris, governants, activistes, professionals i mitjans de comunicació que l’impulsen o el recolzen en el context d’un moviment ciutadà massiu, pacífic i democràtic.

També demanen que el PSC condemni sense atenuants la laminació de les llibertats civils i polítiques que perpetren els poders de l’Estat en la repressió envers els organitzadors i col·laboradors voluntaris del referèndum de l’1 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: