Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès continua reduint la llista d’aturats i situa la taxa d’atur per sota de l’11%

Tot i que les dades generals de Catalunya no han estat positives aquest mes d’agost, perquè ha augmentat l’atur, la comarca de l’Alt Penedès continua generant ocupació.

En concret a 31 d’agost s’ha tancat els registres d’atur amb 5.319 persones a l’Alt Penedès, el que suposa una reducció de 127 persones respecte del mes anterior. L’agost és un mes en el que al Penedès cal contemplar les contractacions amb motiu de la temporada de verema.

A Vilafranca el nombre d’aturats a l’agost s’ha tancat en 2.235 persones, 84 menys que al mes anterior. A Sant Sadurní hi ha 499 aturats, 8 menys que al juliol, als Monjos 409 aturats, cinc menys que el mes anterior i a Gelida hi ha 399 aturats, també amb un descens de cinc persones menys respecte del juliol.

Si observem les dades amb una perspectiva interanual, és a dir comparant-les amb el mes d’agost de l’any passat, la reducció d’aturats a l’Alt Penedès és considerable. En concret al mes d’agost del 2016 hi havia 6.241 aturats, és ha dir que en un any s’ha reduït en 922 persones i ha Vilafranca hi ha  459 persones menys a l’atur.

D’altra banda aquest mes d’agost les dades no han estat positives pel conjunt de Catalunya.

El nombre d’aturats registrats a les oficines de Treball se situa en 397.385 persones. En comparació amb el mes anterior l’atur ha augmentat en 10.072 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: