Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gertrudis ha portat la seva energia a la festa major de Vilafranca

La rumba continuava a la pista exterior del pavelló de la Gamba després dels penedesencs Derrumband amb Gertrudis.

La formació de La Garriga tornava amb la seva formació original. Un dels grups pioners de la fusió de la rumba catalana i un dels responsables de la popularització d’aquest estil entre el públic jove, Gertrudis es caracteritza per una barreja molt alegre de pop amb rumba catalana, notes de reggae, cúmbia o ritmes de l’est.

A Vilafranca continuaven amb la seva gira ‘Que corri l’aire’ mentre ja anuncien la presentació del seu nou treball ‘Ara volo alt’. Una presentació que tindrà lloc a la Sala Apolo de Barcelona el 22 de desembre.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: