Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vermut solidari a les portes de la festa major recorda les persones refugiades

Aquest diumenge, la plaça Penedès acollia un vermut solidari amb les persones refugiades, a càrrec dels Dj’s 2Shifted.

L’activitat s’organitzava amb la col·laboració de l’entitat Casa nostra, casa vostra, que va néixer per denunciar la situació en què viuen els refugiats així com per pressionar les institucions per garantir una acollida real i efectiva dels immigrants. Sota el lema #volemacollir, treballa per tal de generar una mobilització social, la conscienciació d’una societat més justa i solidària, canviar les polítiques de fronteres de la Unió Europea i vetllar pels drets de les persones refugiades i migrants.

Des de Casa nostra, casa vostra estan satisfets amb la resposta que estan obtenint per part de la societat. Ara centren els seus esforços en l’acollida de les persones que estan arribant a Catalunya.

L’actuació dels Dj’s vilafranquins 2Shifted en el marc del vermut solidari obria el programa musical del festival Gloriós, sota el paraigua del qual es recullen tots els concerts de la festa major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: