Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olga Álvarez trasllada al Vinseum l’imaginari de la companyia La Taimada

La ballarina i coreògrafa Olga Álvarez era l’encarregada de conduir el públic aquest dissabte a la nit per l’interior del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Si una nit d’estiu obríssim el Vinseum i ens hi trobéssim l’Olga Álvarez, el museu seria un espai de racons foscos on ella ens explicaria l’imaginari de la companyia La Taimada des d’una perspectiva múltiple com a ballarina, coreògrafa, ex arqueòloga i ex restauradora i també com a pedagoga. Álvarez explica que l’encàrrec va ser molt clar: habitar el museu de nit amb total llibertat.

La proposta d’Olga Álvarez passava per transformar el contenidor que és el museu a través d’ombres, imatges, moviments i cossos. Sempre amb recursos senzills i amb els conceptes que treballa La Taimada en les seves propostes, sobre els instints més foscos i pertorbadors de les persones; allò que encara que vulguem obviar, existeix i forma part de les nostres vides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: