Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP respon a Foment pel posicionament sobre el referèndum

La FEGP proposa a Foment del Treball que “sintonitzi amb el parer majoritari de l’empresariat granpenedesenc” en relació a l’1 d’octubre.

El president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Martí Sistané, ha enviat una carta al president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, en la què es demana un major consens en la presa de decisions, així com en els pronunciaments que fa la patronal catalana en nom de l’empresariat.

L’escrit del president de la FEGP recull l’opinió unànime de la Junta Directiva de l’organització empresarial del Penedès i el Garraf, que es va reunir aquest dilluns en sessió convocada expressament per debatre les afirmacions de Foment del Treball en relació amb el referèndum de l’1 d’octubre.

A la carta es reitera que la FEGP “coincideix amb la majoria de la societat catalana també a l’hora d’assumir com a propi el dret a decidir dels ciutadans, tant o més sobre aquelles qüestions que afecten el futur econòmic i social del país” i s’advoca per un referèndum “que faci possible el gest més democràtic i irrenunciable de la ciutadania: expressar la seva opinió.”

Sistané reitera que la voluntat de la carta és obrir el debat i permetre una transformació per buscar una “organització empresarial magnànima i de semblant progressista; amb una actitud oberta al canvi, transigent amb les opinions, respectuosa amb la diversitat i, encara més, paladí d’una nova cultura d’empresa.”

Finalment, la FEGP suggereix una major correlació de “les actuacions de Foment del Treball amb l’estat d’opinió de l’empresariat i amb les singularitats del nostre país” i des de l’entitat granpenedesenca s’ofereix la major col·laboració per aconseguir-ho.

La Federació Empresarial del Gran Penedès aplega un miler d’empreses, de resultes del procés d’integració que han acordat recentment la Unió Empresarial del Penedès i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: