Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Turull estarà a Vilafranca per parlar de la Llei pel Referèndum

L’Assamblea Nacional Catalana juntament amb la territorial de Vilafranca i el Govern de la Generalitat han organitzat una conferència aquest dimecres per parlar sobre la Llei de Garanties

Els convidats per a tractar aquest tema són el, recentment nomenat, conseller de la presidència Jordi Turull i l’alcaldessa de Sant Sadurní i diputada al Parlament, Maria Rosell. Des de l’ANC Vilafranca mostren el seu total recolzament al Referèndum.

L’objectiu d’aquesta xerrada és que els membres del Govern puguin explicar a la ciutadania l’essència de la llei de garanties del Referèndum. Des de l’ANC creuen que és molt important que la gent hi assisteixi per resoldre els dubtes que es puguin tenir al respecte. Costa feia referència també a la propera Diada de Catalunya, en la qual es tornarà a fer una manifestació multitudinària.

Des de l’ANC remarquen que el fet que el Referèndum estigui sent atacat pel govern espanyol no ha d’espantar, ja que en plena democràcia tenim tot el dret a manifestar-nos.

La xerrada amb Jordi Turull i Maria Rosell serà aquest proper dimecres 19 de juliol a 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: