Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació lliura a Torrelavit l’estudi econòmic del POUM

Aquest document avalua econòmicament el conjunt de les actuacions urbanístiques del planejament de tot el territori i les seves viabilitat i sostenibilitat econòmica.

Aquest document, que avalua econòmicament el conjunt de les actuacions urbanístiques del planejament de tot el territori i les seves viabilitat i sostenibilitat econòmica, ha estat lliurat pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcalde de Terrelavit, Ramon Riera.
Els objectius del document d’estudis econòmics del POUM són l’estimació del cost econòmic de les actuacions previstes, la determinació del caràcter públic o privat de les inversions, la valoració de les previsions de finançament públic i una anàlisi de viabilitat financera de les actuacions derivades l’execució del Pla. També es proposa una agenda que estableixi les previsions temporals de la seva execució i la seva viabilitat econòmica.
En la fase de redacció del POUM, es defineixen els objectius i els criteris generals del futur pla urbanístic, i es concreten també les característiques bàsiques i estructurants d’una proposta d’ordenació. És requisit de la Llei d’Urbanisme integrar l’avaluació econòmica i financera del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal i l’agenda amb la qual es desenvoluparà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: