Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

David Masdeu, alcalde de Puigdàlber, entre els signants del manifest de Units per Avançar

El manifest fundacional es va presentar fa uns dies a Barcelona, i també al Vendrell. Entre els signants hi ha dos pendesencs. L’alcalde de Puigdàlber David Masdeu; i l’advocada Gemma Torelló.

El passat 19 de juny, es va presentar a Barcelona, Units per Avançar, una nova formació d’arrel catalanista, liderada per Carlos Losada, Doctor en ciències empresarials i professor de la Universitat Ramon Llull, qui va presentar el partit al Penedès en un acte al Vendrell davant d’unes quaranta persones de diverses sectorials.
Els signants penedesencs son Gemma Torelló i Sibill, advocada i especialista en dret vitivinícola, i David Masdeu Baqués, empresari, membre de la junta directiva de la Federació Empresarial Gran Penedès, i Alcalde de Puigdalber.
El conjunt de persones que arranquen aquest moviment venen de procedències polítiques i professionals diverses que preocupats per la situació actual, s’uneixen per superar amb èxit els reptes que Catalunya te plantejats com a Societat, recollint el millor dels valors del catalanisme del centre polític, de l’esperit federalista europeu i del pensament polític humanista social cristià.
Units per Avançar vol participar des de la política, per respondre positivament els desafiaments de la societat catalana actual, reivindicant la construcció d’una societat més cohesionada internament i molt ben articulada amb el seu entorn. Les solucions han de tenir el protagonisme davant els problemes de les persones, la societat i la nostra nació; les ideologies han d’inspirar-nos per construir un món més humà i no limitar-nos de manera que impedeixen trobar solucions fora del nostre pensament polític.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:30
11:00
Vijazz
2018: Ron Carter & Golden Striker Trio
11:30
Interiors de Vilafranca
Visita a les llars més emblemàtiques

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: