Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Vallès és el nou alcalde de Puigdàlber, en substitució de David Masdeu

David Masdeu portava 19 anys a l’ajuntament, els primers 11 de regidor i els darrers 8 també com a alcalde.

Aquest dilluns a la nit s’ha celebrat un Ple extraordinari a l’Ajuntament de Puigdàlber en el que s’ha donat compte de la renúncia del, fins ara, alcalde David Masdeu, del grup municipal de CiU, i s’ha procedit a l’elecció del nou alcalde, Miquel Vallès, del mateix grup municipal.

David Masdeu portava 19 anys a l’ajuntament, els primers 11 de regidor i els darrers 8 també com a alcalde. Han estat motius personals i familiars que l’han portat a decidir deixar el càrrec.

Masdeu fa un balanç positiu del seus anys dedicats al municipi.

David Masdeu ha fet front, com a alcalde, a uns anys molt complicats per a l’ajuntament, des del punt de vista econòmic amb un gran dèficit, i des del punt de vista polític amb moltes tensions entre govern i oposició. Marxa havent sanejat les arques municipals i amb un ambient de diàleg entre oposició i govern. Així ho va voler destacar Miquel Vallès en un discurs previ a l’elecció del nou alcalde. Discurs que va finalitzar amb l’aplaudiment del públic que omplia la petita sala de plens, amb presència de molts familiars dels alcaldes entrant i sortint.

També el grup municipal d’ERC va adreçar unes paraules a l’alcalde sortint. Recordant que com a regidor va contribuir en els seus inicis al desgavell municipal, però reconeixent que com ha alcalde ha aconseguit endreçar el municipi. Els republicans va apuntar que en aquest mandat aposten per una oposició constructiva i això, junt a la tasca de l’equip de govern ha servit per millorar el clima polític al poble. El nou alcalde assumeix la tasca per menys d’un any amb voluntat continuista i per acabar els projectes plantejats en aquest mandat.

Vallès no ha volgut desvetllar si a les properes eleccions municipals es presentarà a la reelecció. Assegura que encara no hi ha pensat.

De moment el nou alcalde assenyala que queda molta feina per fer en els propers mesos i fa una llista de projectes que vol acabar de desenvolupar.

En el moment de l’elecció del nou alcalde hi havia només sis regidors al Ple. David Masdeu ja havia renunciat al càrrec. És a dir que hi havia un empat entre els grups municipals de CiU i ERC. En ser la força més votada, l’alcalde va ser escollit en segons votació, i va ser el moment de la imatge del relleu amb el traspàs de la vara d’alcaldia entre David Masdeu i Miquel Vallès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: