Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Espadaler ha fet campanya a Vilafranca pel PSC-Units per Avançar

Ramon Espadaler assenyala que només el PSC pot garantir un govern de la Generalitat catalanista de centre-esquerra.

Ramon Espadaler és el candidat número 3 per Barcelona de la candidatura PSC-Units per Avançar, ex-Conseller d’Interior i de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

El líder d’Units per Avançar, una formació política creada desprès de la dissolució d’Unió Democràtica, va visitar aquest dilluns Vilafranca dins dels actes conjunts de campanya. Acompanyat per regidors del PSC i exmilitants d’Unió a la comarca, va explicar que les dues formacions es presenten juntes, malgrat les diferències, perquè comparteixen l’objectiu principal que és el del catalanisme de centre i centre-esquerra, que demana millores en l’autogovern, però dins de la legalitat.

Espadaler apunta que cal aturar el procés independentista que balla al ritme de la CUP i recuperar les institucions catalanes per evitar de caure a mans del PP i Ciutadans. Per això està convençut que el millor candidat és Miquel Iceta.

Espadaler va visitar la Seu del PSC a Vilafranca, i després tenia previst desplaçar-se al Restaurant Mas Botins, per a fer un acte de petit format amb la militància i empresaris comarcals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: