Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ramon Espadaler ha fet campanya a Vilafranca pel PSC-Units per Avançar

Ramon Espadaler assenyala que només el PSC pot garantir un govern de la Generalitat catalanista de centre-esquerra.

Ramon Espadaler és el candidat número 3 per Barcelona de la candidatura PSC-Units per Avançar, ex-Conseller d’Interior i de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

El líder d’Units per Avançar, una formació política creada desprès de la dissolució d’Unió Democràtica, va visitar aquest dilluns Vilafranca dins dels actes conjunts de campanya. Acompanyat per regidors del PSC i exmilitants d’Unió a la comarca, va explicar que les dues formacions es presenten juntes, malgrat les diferències, perquè comparteixen l’objectiu principal que és el del catalanisme de centre i centre-esquerra, que demana millores en l’autogovern, però dins de la legalitat.

Espadaler apunta que cal aturar el procés independentista que balla al ritme de la CUP i recuperar les institucions catalanes per evitar de caure a mans del PP i Ciutadans. Per això està convençut que el millor candidat és Miquel Iceta.

Espadaler va visitar la Seu del PSC a Vilafranca, i després tenia previst desplaçar-se al Restaurant Mas Botins, per a fer un acte de petit format amb la militància i empresaris comarcals.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

09:30
Coses de salut
Alzheimer / Al·lèrgies alimentàries
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: