Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya culmina amb el lliurament de premis

El 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya culmina amb l’actuació dels guanyadors i el lliurament de premis.

La cloenda de la 47a edició del Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya que organitzen les Joventuts Musicals de Vilafranca tenia lloc diumenge al vespre a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer. Els cinc pianistes premiats van interpretar una peça cadascun i, després del concert, va tenir lloc el lliurament de premis i diplomes.

Els guanyadors d’aquesta 47a edició del certamen han estat Elena Sancho, en la categoria C, Carlos Bujosa, en la categoria B, Rubén Russo, en la categoria A, i Víctor Braojos i Adrià Bravo, segon premi compartit en la categoria sènior, en declarar-se el primer premi desert.
El president de les Joventuts Musicals de Vilafranca Josep Valldosera explica que el jurat sempre destaca el gran nivell pianístic que hi ha al concurs.

Un dels dos guanyadors del segon premi a la categoria sènior, el pianista de Cardedeu Víctor Braojos, transmetia la seva satisfacció pel guardó.

Per la seva part, la guanyadora de la categoria de pianistes més joves, de fins a 13 anys, Elena Sancho, de Benlloch (Castelló), explicava com es prepara per a un concurs com aquest.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi també va assistir a l’acte per mostrar el suport del consistori a aquest tipus d’iniciatives.

El concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya és un dels certàmens musicals més antics de Catalunya després del Maria Canals de piano i el Tenor Viñas de cant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: