Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca estrenen la Torre de 8 amb folre a La Bisbal

Els vermells descarreguen la seva primera tripleta de vuit de la temporada, la més matinera de la seva història, amb estrena brillant de la torre,

El sol, una calor de justícia i una plaça més aviat sense públic, no han estat excuses per uns Xicots de Vilafranca que han anat a per totes a La Bisbal del Penedès, amb motiu de la segona diada d’apadrinament dels ‘Bous’ de la Bisbal. Han obert plaça descarregant sense problemes el seu setè tres de vuit de la temporada, de bona mida i solvència.

En segona ronda i després de fer mans i mànigues per arrodonir un peu suficient, els Xicots han enlairat la torre de vuit amb folre, que no havien assolit mai abans del juliol. La més matinera datava del juliol de 2015 a Valls. Una torre carregada amb tranquil·litat i un folre atent, que només ha necessita més feina a terços i quarts a la baixada. Primera torre de l’any que s’avança un mes respecte a l’any passat.

Han rematat la tripleta de castells de vui descarregant el seu setè quatre de vuit del curs. Bé els Xicots amb el que i el com han descarregat els tres castells de vuit.

Tambée hi han actuat els Nois de la Torre, que amb pocs efectius, han tingut en el tres de set el seu millor castell. Han descarregat a més la torre de sis i el quatre de sis amb l’agulla. Pel que fa a la colla locals de La Bisbal anotar que han deixat en intent desmuntat el quatre de set. Un castell que no han assolit mai i que ha mostrat forces mancances. Han acabat la diada descarregant la torre de sis i un intent desmuntat de tres de sis amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: