Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El retro-rally AniverSEAT 600, que celebra els 60 anys del mític cotxe, arriba a Vilafranca

Vilafranca rebrà un centenar de cotxes Seat 600 en la final d’etapa del retro-rally AniverSEAT 600, que celebra els 60 anys del mític cotxe.

La Rambla de de Sant Francesc serà l’escenari d’una de les cites automobilístiques més singulars que s’hagin vist els últims anys a Vilafranca. Aquest dissabte a les sis de la tarda s’hi concentraran més d’un centenar de cotxes model Seat 600 arribats de Peñíscola, com a final d’etapa de la TRAVESEAT 600 – 2017 Especial 60 aniversari; un retro-rally que recorre el trajecte de Madrid – Barcelona en cinc etapes, per celebrar l’aniversari del mític cotxe fabricat a la planta de la Zona Franca.

Els vehicles s’exposaran durant 2 hores a la Rambla de Sant Francesc, perquè nostàlgics i entusiastes del Seat 600 puguin gaudir i recordar un vehicle emblemàtic en la història de l’automobilisme de Catalunya.

Amb l’organització de l’entitat turística penedesenca, VisitPenedès.info i el seu responsable Florian Porsche, els assistents a la TraveSeat ompliran els diversos hotels de Vilafranca i gaudiran d’un sopar al celler Can Suriol de Grabuac.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: