Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es recupera l’emblemàtic Ral·li de les Caves a Segura Viudas

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, popularment conegut com el Ral·li Segura Viudas, torna a les carreteres del Penedès el proper dissabte, 7 de maig, 40 anys després de l’última edició

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, popularment conegut com el Ral·li Segura Viudas, torna a les carreteres del Penedès aquest dissabte, 7 de maig, 40 anys més tard després de celebrar la seva darrera edició l’any 1983.

L’esdeveniment, que va tenir lloc per primera vegada el 1970, era una prova que es disputava a la província de Barcelona i que tenia com a objectiu promocionar el cava de Sant Sadurní. És per això que, des dels seus inicis, el campionat va comptar amb el suport de l’històric celler Segura Viudas, i es va posicionar com un dels esdeveniments més importants de l’esport nacional i internacional.

El Ral·li, organitzat en aquesta ocasió a mode de revival per Automóviles Rikicars i Rabbit Rally, torna amb un recorregut de 170 quilòmetres, amb 8 trams de cronometratge, on la millor puntuació serà per a l’equip participant que més s’ajusti a les mitges de velocitat que l’organització ha previst. El ral·li comença i finalitza el seu recorregut a les caves Segura Viudas i passarà pels llocs més rellevants de les anteriors edicions.

La prova començarà dissabte, a les 10 del matí amb sortida des de les caves Segura Viudas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: