Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ateneu Slot Racing de Vilobí, una referència de les curses d’slot al Penedès

El club de Vilobí va ser l’amfitrió de la segona prova del campionat estatal d’slot de les Oxigen Sèries, el passat cap de setmana

El proper mes de setembre l’Ateneu Slot Racing de Vilobí arribarà a la xifra de vint anys en actiu. L’slot, una disciplina competitiva que no compta amb massa veu, però que compta amb una parròquia fidel que s’hi dedica amb devoció. De fet, a l’slot, se’l coneix més popularment amb el nom comercial d’Scalextric.

A banda de la vessant de lleure de tots aquells que alguna vegada han jugat a l’Scalextric, l’slot també compta amb una vessant competitiva, propera al professionalisme. Aquest passat cap de setmana, després de la inagural a Jaén el passat febrer, el Centre Cívic Jaume Via de Vilobí era l’escenari de la segona prova del campionat estatal de les Oxigen Series i tenia a l’Ateneu Slot com a club amfitrió.

A la prova de dissabte, en prenien part dues categories de cotxes a escala 1:32, amb la presència de 12 equips, conformats per entre 3 i 4 pilots. Curses com les d’aquest cap de setmana requereixen una preparació adequada.

Aquest grup d’aficionats a l’slot de Vilobí també ha traspassat fronteres, participant a campionats nacionals com el d’Igualada, i també internacionals, a ciutats com Birmingham o Brussel·les.

Són minoria, però no els únics de la zona. A banda del club de Vilobí, també es pot trobar l’ESCUDERIA TURBOSLOT dels Monjos i anteriorment l’Escuderia Penedès Slot, a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: