Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La inauguració de la primera obra de Pedrart serveix per cloure el Congrés d’Art i Paisatge

Ubicada a la masia de La Bardera, forma part del projecte Pedrart i la seva inauguració va ser una de les darreres activitats de la sisena edició del Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

La tarda de divendres, amb la descoberta d’aquesta obra que s’ha fet en el marc del Congrés, es posava punt i final als dos dies de trobades, xerrades i taules rodones que han conformat la sisena edició del Congrés Internacional d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme.
El director del Congrés, Miquel Vidal, comentava que les sensacions han estat molt positives, amb més d’un centenar de persones inscrites. Destacava també el suport del sector vitivinícola, que s’ha notat també en la participació per exemple en les diferents taules rodones que s’han fet.
Pel que fa a les conclusions, Vidal apuntava tres eixos. L’Enoturisme com a element generador de riquesa per a tothom; reclamar la implicació de les administracions; i fer una realitat abans del proper Congrés el Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola, el CEPvi.
L’acte de la tarda de divendres va permetre descobrir el que ha estat la primera obra de Pedrart que s’ha fet al Penedès. L’escultor Josep Massana, que ha estat l’encarregat de fer aquesta intervenció amb la col·laboració dels margeners de la Bisbal del Penedès Joan i Ramon Rovira, comentava que la intenció era recuperar una part del patrimoni del Penedès.
Amb el nom de Geometria líquida es tracta d’un projecte pioner que uneix el tradicional mur de pedra seca amb l’expressió artística, i estableix un camí que els economistes consideren clau en el negoci del vi, crear emocions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: