Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escultor Enrique Asensi exposa ‘Retorn al silenci’ a la capella de Sant Joan

La Capella de Sant Joan acollirà fins al diumenge 8 de gener de 2023 l’exposició ‘Retorn al silenci’ de l’artista Enrique Asensi.

L’artista valencià que viu i treballa a cavall entre Alemanya i el Penedès presenta per primera vegada a Vilafranca el seu treball escultòric amb una gran instal·lació d’una de les seves peces de gran format a la nau central de la Capella de Sant Joan i amb obres pictòriques que se situen a l’absis de la capella.

Nascut a València l’any 1950, l’artista viu entre la ciutat de Colònia, a Alemanya, i Les Gunyoles, al cor del Penedès, on l’any 2016 va inaugurar el Parc de les Escultures, un recorregut pels voltants de la casa on viu que permet veure les seves obres en plena natura. Enrique Asensi.

La pedra i el ferro són els materials identitaris de l’obra d’Asensi. D’aquesta matèria n’extreu l’esperit que transmeten totes les seves obres, un esperit que aspira a mostrar allò més abstracte i intangible de la nostra existència. Ho explica l’artista Enrique Asensi.

L’acte inaugural va ser el passat divendres a càrrec de la professora i editora Olga Martínez, directora de l’editorial Candaya i el cap del Servei de Cultura Àngel Hom.

Els horaris de visita a l’exposició ‘Retorn al silenci’ són de dimecres a divendres de cinc a vuit; dissabtes, de sis a vuit; diumenges, de dotze a dues i de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: