Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriben els actes finals de la Setmana de la Gent Gran

Els actes de la Setmana de la Gent Gran culminen aquest cap de setmana amb l’homenatge per les parelles amb més de 50 anys de convivència com a acte central.

L’homenatge es farà aquest dissabte a les cinc de la tarda en el transcurs de la Festa de la Gent Gran al Pavelló Firal. Diumenge al migdia es farà a la muntanya de Sant Jaume una arrossada intergeneracional per avis i nets i a dos quarts de set de la tarda a l’església de Sant Francesc hi ha un concert del 10è aniversari de la Coral de la Girada.

Els actes s’han estat duent a terme aquesta setmana i han tingut diferents formats i activitats. Per exemple aquest dimecres es va fer una ballada de sardanes a la Plaça Milà i Fontanals amb la Cobla Catània.

Una activitat, la de ballar sardanes, que acompanya el lema de la Setmana de la Gent Gran, que és el de l’”envelliment actiu”.

Una música, la de les sardanes, que va estar acompanyada de força gent amb ganes de ballar-la.

D’altra banda aquest dijous el teatre tornava a ser protagonista de la Setmana de la Gent Gran. En aquest cas al Casal de Vilafranca, amb l’obra “Abans que pugi el Teló” de Víctor Alexandre i interpretada per Jaume Pla.

A “Abans que pugi el teló”, Jaume Pla interpreta un actor d’edat avançada que és a punt de viure la nit més difícil de la seva vida, la nit que s’ha d’acomiadar dels escenaris i dels personatges que ha interpretat al llarg de més de seixanta anys. Es tracta d’un monòleg escrit per Víctor Alexandre expressament per a Pla que suposa un repàs a la carrera de 60 anys del veterà actor, que aquest mes de maig va celebrar el seu 89 aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: