Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El teatre Cal Bolet acull l’Escena Jove, amb cinc centres de secundària participant-hi

Entre divendres i dissabte es van poder veure a Cal Bolet les obres que han estat preparant al llarg del curs els alumnes de diferents centres de secundària de Vilafranca.

Entre divendres i dissabte passats es van fer les representacions al teatre Cal Bolet de les obres que les i les joves de cinc centres de secundària de Vilafranca han estat treballant en els darrers mesos. L’escena jove és una iniciativa organitzada conjuntament entre el Teatre Cal Bolet i les Ampas de les escoles i instituts que hi participen. Enguany eren els Instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals; l’Institut Nou i el col·legi Sant Ramon de Penyafort.
Com explica la responsable del taller de teatre de l’institut Alt Penedès, la Rosa Gonzales, és una iniciativa que els permet disposar d’un espai en condicions per tal de mostrar el que fan.
Fer teatre és una activitat molt positiva per els joves, que els ajuda a créixer com a persones.
Divendres es van poder veire les obres “Penso, doncs existeixo”, amb alumnes de 1r a 3r d’ESO del Col·legi Sant Ramon de Penyafort; i “Comediantis”, amb alumnes de 3r, 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat dels instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals.
Dissabte va ser el torn “Happy Days” amb alumnes de 2n i 4t d’ESO dels instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Institut Nou; i finalment “Julieta, Julieta” amb alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO dels instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Sant Elies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: