Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary presenta a l’escola Arsenal el projecte beneficiari de la Nit Solidària d’enguany

La propera edició de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca es celebrarà el divendres dia 2 de juny al Casal de Vilafranca.

Enguany el projecte guanyador, està adreçat als infants malalts de càncer de la Fundació Oncològica Infantil Enriqueta Vilavechia.

Com a novetat d’enguany, han col·laborat diverses Entitats Esportives de Vilafranca, que han realitzat diferents activitats per recaptar fons pel projecte de la Fundació.

A aquestes entitats, el dia de la Nit Solidària se’ls farà un reconeixement pels seus esforços en la difusió i recaptació de fons pel projecte de  la Fundació Oncològica Infantil Enriqueta Vilavechia. Per aquest motiu s’ha pensat amb la implicació de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca, perquè elaborin una litografia o treball de reconeixement a les entitats.

Per tal que els alumnes captin la sensibilitat del projecte de la Fundació, el dilluns a la mateixa escola es va fer una presentació de Rotary Club i de la Fundació Oncològica Infantil Enriqueta Vilavechia, amb la projecció d’un vídeo. Per la seva part els responsables de l’escola d’art Arsenal van exposar les característiques del treball artístic que es lliurarà a les entitats col·laboradores de la Nit Solidària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: