Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca iniciarà coincidint amb les Fires de Maig la campanya pel sí al referèndum

Amb la voluntat de mantenir un nivell de mobilització constant, des de l’ANC es preparen diverses activitats per aquests propers dies, amb presència a les fires i continuant el cicle de xerrades.

Aquesta setmana ha estat especialment intensa per els membres de l’ANC, ja dilluns al matí es concentraven a Barcelona per mostrar el seu suport a la presidenta del Parlament Carme Forcadell i la secretaria primera de la Mesa del Parlament, Anna Simó; divendres ho faran en suport a Lluís Corominas i Ramona Barrufet; i el proper 12 de juny de Joan Josep Nuet, tots ells declaren davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver permès debatre sobre el referèndum en seu parlamentaria.
A banda d’aquestes actuacions, des de l’ANC de Vilafranca preparen la seva presència a les Fires de Maig, per tal d’iniciar la campanya pel sí al referèndum, com explica el portaveu Ramon Costa.
Una altra de les activitats que duran a terme aquest mes de maig és una nova conferència del cicle “El procés vist des de l’estranger”. Serà el dia 29, i amb la participació del representant Permanent del Govern Català davant de la Unió Europea, Amadeu Altafaj.
Amb totes aquestes activitats i les que aniran duent a terme en els propers mesos, des de l’ANC es vol mantenir la mobilització constant que consideren imprescindible en l’actual moment polític que es viu a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: