Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detingut vilafranquí per causar un accident frontal i donar positiu en alcohol i drogues

Detingut vilafranquí per causar un accident frontal i donar positiu en alcohol i drogues

El passat 9 de maig va ser detingut per els Mossos després d’haver tingut un accident a l’interior de Manresa i després d’haver provocat una topada frontal a la C-55.

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van detenir el dimarts 9 de maig un home de de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilafranca com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència greu, per conducció temerària i per conduir sota la influència d’alcohol i drogues.
Tot va començar quan el mateix dia 9 de maig un vehicle va tenir un accident a l’interior de la població de Manresa i va provocar danys a un turisme estacionat i a un contenidor. El responsable de l’accident va fugir del lloc dels fets havent patit desperfectes a la part posterior del vehicle. Poc després es van començar a rebre avisos al 112 de conductors que informaven haver vist un vehicle circulant de manera temerària per la carretera C-55, en sentit Solsona, fent esment també al desperfecte de la part posterior del vehicle.
Davant de tota la informació rebuda, els mossos es van dirigir a la C-55 per a realitzar un punt estàtic i poder així aturar el vehicle. Pocs instants després, però, es va rebre l’avís que s’havia produït un accident a la mateixa carretera a l’altura del terme municipal de Sant Mateu de Bages. Es tractava d’un xoc frontal entre dos turismes. El causant de l’accident, que havia envaït el carril contrari, era el vehicle fugitiu.
Els dos conductors i únics ocupants dels vehicles van ser traslladats en estat greu a l’hospital. Una vegada allà, se’ls van practicar les proves pertinents donant tots dos positiu en alcoholèmia.
Pel que fa al conductor del vehicle fugitiu, va donar 0,65mg/l en alcohol i positiu en cocaïna, motiu pel qual va quedar detingut per conduir sota la influència d’alcohol i drogues, conducció temerària i lesions per imprudència greu. L’altre conductor implicat va donar 0,35mg/l en alcoholèmia i per aquest motiu va quedar denunciat administrativament.
El detingut, que no tenia antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual ha decretat llibertat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: