Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Carretera del Vi dóna a conèixer la seva història a l’Alícia’t de la Fundació Alícia

La Carretera del Vi dóna a conèixer la seva història a l’Alícia’t de la Fundació Alícia

Més d’una seixantena d’assistents van participar el passat cap de setmana a l’activitat “La Carretera del Vi: Paisatge amb història, cultura i vinya”, dins del programa d’activitats de l’Alícia’t.

La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, es va celebrar a la Fundació Alicia a Món Sant Benet. El millor sommelier d’Espanya 2016, Josep Pelegrín, i l’arqueòleg i historiador de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Xavier Esteve, van conduir un acte que traslladava als assistents a un recorregut històric i gustatiu de La Carretera del Vi, mitjançant una masterclass de la història vitivinícola i els orígens del traçat, juntament amb el tast de diferents vins de cellers de La Carretera del Vi, maridats amb plats i productes propis de la cuina del Penedès i el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: