Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot acull un tast de ginebres a càrrec de Barcelona Spirit Brands

L’empresa Barcelona Spirit Brands, distribuïdora de licors i destil·lats Premium, oferia aquest dimarts al vespre un tast de gintonics al bar de Cal Figarot a una quinzena de persones.

Segons explicava el responsable d’aquesta empresa, Jordi Via, la clau d’un bon gintonic està en la seva preparació. A banda del tast, l’objectiu era presentar les noves ginebres de gamma de 4. Totes diferents segons el perfil de consumidor. N’hi havia una de cítrica, d’altra amb fruits vermells una mica més dolça i una altra floral amb pètals de rosa i violeta. El gintonic és una beguda alcohólica que cada vegada està més de moda. Per exemple, Espanya és el tercer mercat a nivell mundial pel que fa a volum en consum de Ginebra.

Aquesta experiència permetia conèixer de primera mà els ingredients per crear gintònics exclusius amb cadascuna de les varietats de 5thGin (fifthgin). Precisament, Barcelona Spirit Brands s’ha estrenat aquesta temporada com a patrocinador del Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: