Dilluns, 14 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot acull un tast de ginebres a càrrec de Barcelona Spirit Brands

L’empresa Barcelona Spirit Brands, distribuïdora de licors i destil·lats Premium, oferia aquest dimarts al vespre un tast de gintonics al bar de Cal Figarot a una quinzena de persones.

Segons explicava el responsable d’aquesta empresa, Jordi Via, la clau d’un bon gintonic està en la seva preparació. A banda del tast, l’objectiu era presentar les noves ginebres de gamma de 4. Totes diferents segons el perfil de consumidor. N’hi havia una de cítrica, d’altra amb fruits vermells una mica més dolça i una altra floral amb pètals de rosa i violeta. El gintonic és una beguda alcohólica que cada vegada està més de moda. Per exemple, Espanya és el tercer mercat a nivell mundial pel que fa a volum en consum de Ginebra.

Aquesta experiència permetia conèixer de primera mà els ingredients per crear gintònics exclusius amb cadascuna de les varietats de 5thGin (fifthgin). Precisament, Barcelona Spirit Brands s’ha estrenat aquesta temporada com a patrocinador del Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: