El tast de vins del Massís del Garraf del Microvi es consolida i constata la seva peculiaritat
Can Ràfols dels Caus acollia divendres en el marc del Microvi un dels tasts que ja són emblemàtics: el de vins del Massís del Garraf.
L’acte reuneix els elaboradors del Massís del Garraf en un tast on descobrir les peculiaritats geogràfiques i climàtiques que fan que els seus vins siguin d’alta qualitat i tinguin unes característiques singulars.
En aquesta ocasió, el tast obert al públic, que havia quedat amb les places exhaurides dies abans, venia precedit d’una intensa jornada dedicada a sommeliers i enòlegs.
Els cellers participants eren Can Ràfols dels Caus, Celler Mas Candí, Celler Puig Batet, Clos Lentiscus, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Vins de Foresta, Masia de la Roqua, Montau de Sadurní, Torre de Veguer, VallDolina i Vega de Ribes.