Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Norbert Bilbeny presenta a la Capella de sant Pelegrí el seu assaig d’introducció a la pintura

Norbert Bilbeny presenta a la Capella de sant Pelegrí el seu assaig d’introducció a la pintura

L’assaig “Tocar el món/ Introducció informal a la pintura” de Norbert Bilbeny és una aproximació informal a la pintura, una recerca de la bellesa, en un assaig molt amè i sucós a través de la llum.

El professor i catedràtic d’Ètica Norbert Bilbeny, presenta el nou assaig “Tocar el Món”, aquest dijous 27 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre a la Capella de Sant Pelegrí, del VINSEUM, en un acte organitzat per la secció literària de L’Agrícol.
Bilbeny aborda aquest assaig sobre la pintura des de posicions allunyades dels tòpics i del criticisme artístic establert, interrelaciona l’art pictòric amb la filosofia, la literatura o la música, ens apropa a l’ofici de pintar i ens revela de quina manera els grans creadors de la història han intentat tocar el món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: