Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mes de març ha finalitzat amb 122 persones menys a les llistes de l’atur de l’Alt Penedès

La comarca de l’Alt Penedès continua mantenint una tendència a la baixa en les llistes de l’atur, que de forma moderada però continuada porta mesos rebaixant les xifres.

A 31 de març es va tancar amb 6.068 persones registrades a l’atur a l’Alt Penedès, 122 persones menys que el mes anterior i el que suposa una taxa d’atur registral del 12’9%. A Vilafranca també s’han millorat les xifres. A finals de març s’ha tancat amb 2.612 aturats, 57 persones menys que el mes anterior. A Sant Sadurní hi ha 539 aturats, amb una reducció de 15 persones respecte al febrer, als Monjos són 471 aturats, dos més que al febrer i a Gelida 436 aturats, amb una reducció de 5 persones.

Amb una perspectiva interanual, i comparant les dades amb les del mes de març del 2016, ara fa un any hi havia a l’Alt Penedès 7.248 aturats, és a dir que en un any s’ha reduït la llista en 1.180 persones, mentre que a Vilafranca la reducció en un any ha estat de 583 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: