Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres hi ha un espectacle presentació del CD solidari amb el poble sahrauí a Sant Sadurní

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès presenta el CD solidari “Essències de llibertat – Cançons per un Sàhara Lliure!”, aquest divendres a les vuit del vespre al Casal d’Entitats de Sant Sadurní.

L’acte comptarà amb un espectacle acústic en viu a càrrec de Jeanette Porter, Anna Roig, Víctor Nin. L’acte rep el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

“Essències de llibertat” és un CD amb l’enregistrament de cançons tradicionals sahrauís que canten els infants sahrauís que participen en el projecte de “Vacances en Pau” a la comarca. Aquests nens i nenes tenen entre 9 i 12 anys i estan acollits en famílies penedesenques durant els mesos de juliol i agost.

El CD compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament dels Monjos i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

“Essències de llibertat” és solidari amb el poble sahrauí; així, els beneficis de les vendes es destinaran íntegrament a projectes solidaris de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, als campaments de refugiats, amb les víctimes de les mines i de suport als activistes sahrauís dels territoris ocupats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: