Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja vol recollir 5.000€ amb Ritmes Solidaris per garantir 800 àpats a infants de la vila

Aquesta segona edició repeteix la col·laboració de les escoles CAS, Gimdans i Assumpte Trens, i es farà el proper 22 d’abril a la tarda al Casal de Vilafranca.

Dimarts es presentava al menjador de l’escola Baltà Elias de Vilafranca la segona edició del projecte Ritmes Solidaris, que va néixer l’any passat fruit de la inquietud del voluntari de Creu Roja Josep Curto, que volia impulsar alguna activitat per ajudar a recaptar diners per donar suport a les famílies amb infants que tenen dificultats a l’hora de garantir una alimentació equilibrada per els seus fills.
Des de Creu Roja, la presidenta comarcal, Àngels Mata, comentava que és una iniciativa important, que recull l’esperit de Creu Roja de promoure la solidaritat, en aquest cas entre les alumnes de les escoles de dansa participants; i al mateix busca donar suport a col·lectius desfavorits. Mata remarcava que tot el que es recapti es destina a famílies i infants de la comarca.
Eva Carrillo, tècnica de Creu Roja Alt Penedès, comentava que respecte l’any passat s’han incorporat alguns canvis, per exemple amb la voluntat d’emfatitzar la importància que el projecte té per les famílies que se’n beneficien.
La voluntat en aquesta segona edició, que es farà el dissabte 22 d’abril a les 7 de la tarda al Casal de Vilafranca, és poder arribar als 5.000€, que permetria oferir 800 àpats a infants de Vilafranca i comarca, als quals es garantiria el dinar a l’escola durant el curs 2017/2018.
Com en l’edició de l’any passat, es compta amb la participació de les escoles de dansa CAS, Gimdans i Assumpta Trens. Seran prop de 200 ballarines en total, que oferiran diferents espectacles i estils de dansa. En aquesta segona edició es proposa als assistents un sistema de taquilla inversa, amb una aportació mínima de 5€, i hi ha també una fila 0 de donatius que s’adreça principalment a empreses que vulguin col·laborar.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
23:00
L'estimada immortal
La millor música de tots els temps, amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
22:30
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: