Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la nova imatge de les Fires de Maig, que ja tenen un 75% de l’ocupació garantida

La nova imatge de les Fires de Maig evoluciona el concepte presentat l’any passat amb les emoticones de whatsapp de protagonistes. Pel que fa a l’ocupació, hi ha un 75% ja confirmat amb 80 empreses.

Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, acompanyats de diversos membres de la Comissió de Fires han presentat aquest dilluns al matí en roda de premsa la imatge de les Fires i Festes de Maig de Vilafranca, que tindran lloc del 12 al 14 de maig. Per part dels creadors de la imatge del certamen, l’empresa de comunicació Feedback MP, Albert Moreno explicava que la imatge de l’any passat, que utilitzava emoticones de whatsapp, va agradar força, ja que va bé per il·lustrar tots els sectors de la fira. La imatge d’enguany que s’utilitza en els diferents elements gràfics combina l’ús d’emoticones amb imatges fotogràfiques reals buscant que la interacció dels dos elements sorprengui qui ho vegi. Les banderoles, el programa, la publicitat, les xarxes socials, etc, tindran diferents protagonistes per tal de representar l’ampli ventall de sectors i activitats que es poden trobar a la fira.
El tinent d’alcalde Joan Manel Montfort, comentava que a un mes i mig de les Fires de Maig, l’ocupació de l’espai firal està ja al 75%, i amb un elevat tant per cent de fidelització d’expositors.
Montfort aprofitava també per presentar algunes novetats en l’edició d’aquest any, com per exemple l’Espai Demo.
Es tracta d’un espai a disposició dels expositors per realitzar presentacions, demostracions, tallers, sessions informatives, trobades amb clients o qualsevol altra activitat que serveixi per reforçar la seva presència a les Fires de Maig 2017. Aquest espai, amb una capacitat de 80 persones, s’ubicarà a la sala d’actes de l’edifici de la Fassina, a tocar del recinte firal.
L’altre novetat serà un servei adreçat als visitants que vulguin gaudir de la visita a les fires sense l’acompanyament dels infants. Es tracta de l’Espai Juga Fira, que podrà acollir infants de 6 a 14 anys que podran fer activitats relacionades amb l’esport, la cultura o les noves tecnologies. Les activitats seran totalment gratuïtes, amb una durada de trenta minuts i estaran guiades en tot moment per monitors del Casal de Vilafranca.
Per la seva banda, Pere Regull ha afirmat que les fires i mercats han fet que Vilafranca sigui capital pel fet de ser punt de confluència de comerç. Per Regull, les fires són l’aparador dels diferents sectors econòmics del Penedès i un termòmetre de l’economia territorial.
Avui també s’ha desvetllat que la conferència inaugural de les Fires aquest 2017 anirà a càrrec de l’ex-conseller d’Economia de la Generalitat, Antoni Castells, el divendres 12 de maig a l’Auditori Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: