Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova bonificació per a persones en situació d’atur en la targeta T-Mes

L’ATM ha prorrogat fins a finals d’any la caducitat de les targetes integrades del 2016 i ofereix la T-Mes bonificada per a persones en situació d’atur.

L’Autoritat del Transport Metropolità ha ampliat el termini de validesa dels títols de transport adquirits durant el 2016, donat que aquest any s’han congelat les tarifes del transport públic. Així, els títols seran acceptats fins a finals d’aquest any. L’ATM, però, alerta que una modificació d’aquesta naturalesa no s’havia efectuat mai i no descarta l’aparició d’incidències amb targetes adquirides el 2016. En aquest cas, recomana adreçar-se als centres d’atenció al client.

D’altra banda, l’Autoritat del Transport Metropolità ha aprovat que, des d’aquest mes, les persones en situació d’atur poden accedir a una bonificació per la targeta T-Mes. El usuaris han de percebre una prestació pública, de qualsevol administració, inferior al Salari Mínim Interprofessional. Per poder accedir a la bonificació, cal un certificat emès pel departament de serveis socials dels ajuntaments integrats de l’àmbit ATM Barcelona, el Servicio Público de Empleo Estatal o el Servei d’Ocupació de Catalunya. Més informació

El bus urbà de Vilafranca, les expedicions interurbanes comarcals de transport per carretera i els serveis ferroviaris de RENFE estan inclosos en el sistema tarifari integrat de l’ATM Barcelona. És per aquesta raó que la nova T-Mes bonificada per a persones a l’atur també es pot utilitzar en tots aquests serveis, ja sigui per destinacions de fora o dins la comarca. El punt de venda a Vilafranca és a l’estació de rodalies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: