Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Futura Local i el restaurant el Cigró d’Or organitzen el primer tast dels sentits

Aquesta proposta sensorial, que va néixer a França, s’ha anat estenent arreu i ara arriba al Penedès de la mà de la Fundació Privada Futura Local, el restaurant El Cigró d’Or i el Celler Pinord.

Com explica des de Futura Local Maria Josep Tuyà, la voluntat és oferir una nova experiència relacionada amb la cultura del menjar i amb la cultura del vi a Vilafranca. Un sopar, en què els sentits seran els protagonistes, ja que es tracta de fer un tas d’un seguit de plats amb els ulls tapats donat per tant més importància a la resta dels sentits.
El tats dels sentit es farà el proper 17 de març al restaurant El Cigró d’Or, de Vilafranca. El seu xef, Oriol Llavina , ha participat de l’elaboració dels plats que han de composar el menú. Explica que ha estat un projecte complex, ja que la voluntat és fer una proposta que sigui engrescadora, innovadora i que jugui tant amb les textures i sabors dels menjars, com amb el que puguin aportar els sentits a l’hora de intentar confondre i despistar als participants. Llavina comenta que una part serà amb els ulls tapats, però que després hi haurà una proposta per jugar amb els sentits, també amb el de la vista. En la primera part, amb un antifaç, tothom anirà més perdut.
Els plats es maridaran amb vins de el Celler Pinord, que els ha buscant per tal que lliguin i ajudin a completar el joc sensorial que proposaran els plats cuinats per Llavina.
Les places són limitades a 50 persones, per tal de poder fer la proposta amb comoditat al restaurant, i la inscripció al preu de 45€ es pot fer a la web www.futuralocal.org.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: