Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC organitza dos autocars per participar en l’inici de la campanya per guanyar el referèndum

La seu comarcal dels republicans ha acollit una roda de premsa per presentar l’inici dels actes de la campanya que ERC farà a favor de sí a la independència en el futur referèndum.

El president comarcal i alcalde de Sant Quintí, Pol Pagès i la portaveu del grup municipal a Vilafranca, Mònica Hill, han explicat que els propers mesos seran decisius pel futur de Catalunya.

Han mostrat un vídeo del que consideren l’inici de la campanya del sí a favor de la independència en el referèndum. La campanya s’iniciarà amb un acte que els republicans preveuen multitudinari, amb la participació d’unes 8 mil persones i que tindrà lloc a Barcelona aquest dissabte a les sis de la tarda. Per desplaçar-s’hi ERC ha muntat dos autocars gratuïts que sortiran de Vilafranca i de Sant Sadurní a les quatre de la tarda.

Mònica Hill assenyala que ens trobem a la recta final d’un procés i en la que cada vegada vindran temps més difícils, però que els càrrecs electes d’ERC no tenen por a les inhabilitacions.

Des d’Esquerra Republicana recorden que hi ha el compromís del govern de convocar un referèndum per a la independència com a molt tard al setembre, tot i que estan convençuts que és possible que s’hagi d’avançar a l’estiu. La campanya la presenten sota el lema “Guanyem la república. Fem-ho”. I l’acte inicial d’aquest dissabte a Barcelona comptarà amb parlaments d’Oriol Junqueras, Marta Rovira i Gabriel Rufián.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: